Samenwerking YourGift Cards en Matchis Fonds Stamceldonatie

13-04-2024 | 12:00

Wil jij als bedrijf of instelling via het geven van cadeaukaarten, ook een positieve impact maken op de maatschappij? Of wil je jouw werkgever eens vragen om na te denken over een relatiegeschenk waarbij er verschil gemaakt kan worden? Kies dan voor YourGift Cards! 

YourGift Cards heeft onlangs zelfs de actie van Paul van Tatenhove gesteund door een aanzienlijke donatie te doen.

YourGift Cards heeft sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan. Bij elke aankoop door een B2B-partij doneert YourGift Cards 3% van de afgenomen cadeaukaartwaarde aan een door de klant gekozen goed doel en/of maatschappelijk project. Ook kun je je medewerkers de keuze geven de waarde van hun cadeaukaart te doneren aan een goed doel, zoals aan Matchis Fonds Stamceldonatie.

Henriëtte, Fondsenwerver bij Matchis Fonds Stamceldonatie: “Matchis Fonds Stamceldonatie is erg blij met de samenwerking met YourGift Cards. Samen kunnen we het verschil maken voor de vele patiënten met bloedkanker die voor genezing afhankelijk zijn van een stamceldonor.” 

Kijk hier voor meer informatie.

Op de foto: Karin van Oevelen, Sales Manager Your Gift Cards en Henriette Hindriks, Fondsenwerver bij Matchis Fonds Stamceldonatie.