Sterk voor Matchis! Doe jij mee?

Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van acties wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren. De kosten hiervan zijn € 35 per donor. 

Hier hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Met jouw actie help je op twee manieren: je brengt mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.

Er zijn verschillende manieren om te helpen:

1) Start een actie. Word deelnemer van een evenement op deze pagina. Een eigen actie starten is ook mogelijk; Geef je een feest en weet je niets te vragen aan je gasten? Wil je met school een actie organiseren voor een goed doel? Loop jij graag hard en wil je hier een uitdaging aan verbinden? Start dan hier jouw actie en nodig iedereen die je kent uit je te steunen. 
Als deelnemer ontvang je bij een sponsorbedrag van € 70,- een sportshirt cadeau. Heb je dit bedrag bij elkaar en wil je het shirt ontvangen, geef dan de maat en je adresgegevens door aan margot.vandenakker@matchis.nl.  
2) Sponsor een deelnemer of team. Door een deelnemer of team te sponsoren via zijn/haar actie, steun je deze deelnemer(s) én stichting Matchis.  
3) Doe een algemene donatie.

 

LET OP: je aanmelding op deze site is GEEN ticket (tenzij anders vermeld). Check de ticketverkoop op de site van het evenement. 

De opbrengst van de sponsoracties voor stichting Matchis 2020 is € 181.481,20.
We hopen van harte dit geweldige bedrag 2021 te evenaren. 

Read more Read less
View all
View participants

Create a individual fundraising page or participate with a team of friends, co-workers or sports team. Need a little inspiration? Look at the great examples below.

Subscribe
View all

Klusjes voor Matchis

11-01-2021 | 10:54 Julia en nichtje Loisa wilden zich graag inzetten en hebben klusjes gedaan om geld op te halen voor stichting Matchis. Begin 2020 heeft de moeder van Loisa te horen gekregen dat ze acute leukemie had, een hele heftige periode brak aan. Gelukkig was haar zus een match en gaat het inmiddels goed.  Wat een lief en mooi iniatief van deze meisjes. Met hun klusjes hebben zij zich sterk gemaakt voor Matchis en  €375,70 bij elkaar verdiend. Zij kunnen trots zijn op deze prestatie     
Read more
View all
€ 10

Marja

22-01-2021 | 23:46 To: Hart voor elkaar.... stuur een kaartje Ik heb zelf leukemie gehad en dankzij de stamcellen van een donor ben ik genezen....niet in woorden uit te leggen hoe dankbaar ik ben voor deze lieve anonieme jongeman 🙏🙏 Hoe meer mensen donor worden hoe meer mensen kunnen worden gematched !!