Sterk voor Matchis! Doe jij mee?

Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van acties wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren. De kosten hiervan zijn € 35 per donor. 

Hier hebben wij jullie hulp hard bij nodig. Met jouw actie help je op twee manieren: je brengt mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.

Er zijn verschillende manieren om te helpen:

1) Start een actie. Word deelnemer van een evenement op deze pagina. Een eigen actie starten is ook mogelijk; Geef je een feest en weet je niets te vragen aan je gasten? Wil je met school een actie organiseren voor een goed doel? Loop jij graag hard en wil je hier een uitdaging aan verbinden? Start dan hier jouw actie en nodig iedereen die je kent uit je te steunen. 
Als deelnemer ontvang je bij een sponsorbedrag van €50,- een sportshirt cadeau. Heb je dit bedrag bij elkaar en wil je het shirt ontvangen, geef dan de maat en je adresgegevens door aan margot.vandenakker@matchis.nl.  
2) Sponsor een deelnemer of team. Door een deelnemer of team te sponsoren via zijn/haar actie, steun je deze deelnemer(s) én stichting Matchis.  
3) Doe een algemene donatie.

 

LET OP: je aanmelding op deze site is GEEN ticket (tenzij anders vermeld). Check de ticketverkoop op de site van het evenement. 

 

Read more Read less
View all
View participants

Create a individual fundraising page or participate with a team of friends, co-workers or sports team. Need a little inspiration? Look at the great examples below.

Subscribe
View all

De Winterwandeling

06-11-2020 | 13:30 Het gaat super goed met de aanmeldingen voor de Winterwandeling, wat zijn wij blij met alle deelnemers! Alle mooie persoonlijke en bijzondere verhalen van ‘wandelaars’ ziijn hier te lezen. Zoals je hieronder op het kaartje kunt zien hebben we al bijna landelijke dekking 😊 Wil jij meedoen en/of heb jij nog familie of bekende in de in een regio waar nog niet gelopen wordt, vraag of zij ook een actie aanmaken.  Kleine reminder, het aantal coronabesmetting is gelukkig weer aan het afnemen, laten we met elkaar hier ook een bijdrage aan leveren. Neem echt de coronaregels in de acht. Loop met één maatje en houd genoeg afstand van anderen. Bedankt voor alle inzet, samen kunnen we patiënten weer een kans op een mooie toekomst geven.     
Read more
View all
€ 15

Thomas en Lisa

29-11-2020 | 15:02 To: Meelopen