Matchis Winterwandeling 2023

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Bewegen is gezond voor lichaam en geest, zeker als straks de dagen weer korter en kouder worden. Maar met elkaar kunnen we dan letterlijk en figuurlijk voor een beetje ‘warmte’ zorgen. Loop zaterdag 16 december de Matchis Winterwandeling in je eigen omgeving of sluit aan bij team Matchis in de mooie omgeving van Leiden of Nijmegen.
Help mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden!  Wij vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van inschrijfgeld van 10 euro per persoon.

Hoe werkt het?
Klik op ‘ik wandel mee" en doorloop de stappen. Vraag je gezin, collega of vrienden om mee te wandelen en stippel een mooie route uit bij jou in de buurt. Tip; op de website van de ANWBzijn tal van mooie routes gratis te downloaden. Je kunt je ook gezellig aansluiten bij Matchis Team Leiden of team Nijmegen, die vertrekken rond 10 uur van een locatie. Zie meer informatie op de teampagina's.

Tijdens het aanmeldproces krijg je de keuze om van jouw wandeling een sponsorpagina te maken. Deze kun je inzetten om naast het inschrijfgeld meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie. Dit is absoluut geen verplichting. 

Waar doe je het voor: 
Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Door met elkaar te wandelen vestigen we aandacht op stichting Matchis en zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot.  

Wat doen wij voor jou? 

  • Alle deelnemers ontvangen een Matchis bandana, deze kan je gebruiken als sjaal, of band over je oren of gewoon als band om je pols.
  • Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen sponsorpagina op te zetten 
  • Haal je 70 euro of meer op, dan ontvang je een ‘Sterk voor Matchis sport T-Shirt’

Loop jij ook mee? We kijken uit  naar je aanmelding! Namens Matchis en de patienten alvast bedankt!

Bekijk alle
€ 10 07-01-2024 | 10:24 Aan: Lopen voor een 2.0
€ 35 31-12-2023 | 17:47 Aan: Team Matchis Hoogeveen
€ 25 26-12-2023 | 22:26 Aan: Lopen voor een 2.0 Omdat Gea een waardevol mens is! Wens haar veel sterkte toe!
€ 50 26-12-2023 | 22:11 Aan: Lopen voor een 2.0 Omdat Gea een bijzonder mens is, lief, zorgzaam en sociaal! Wens haar veel sterkte en hoop dat het gaat lukken❣️
€ 5 26-12-2023 | 21:57 Aan: Lopen voor een 2.0