Nijmeegse Vierdaagse stopt - 4 daagse wandelen voor Matchis gaat door

Grad van IJzendoorn
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.500 (165%)
Samen op pad
 
Dit jaar zou ik  voor de 7e keer de 4-daagse van Nijmegen lopen voor het goede doel van Matchis.
De Vierdaagse van Nijmegen is afgelast, maar ik heb het plan opgevat om een Vierdaagse route te lopen in de omgeving van Venray. 
 
Help jij mee? Dat kun je doen door aan mij hier op deze pagina een bedrag te sponsoren. Deze bijdrage gaat meteen naar Matchis voor onderzoek en het vinden van stamceldonoren.
 
Behalve geld geven kun je ook jezelf opgeven als stamceldonor. Kleine kinderen bijvoorbeeld, die doodziek zijn, kunnen met de stamcellen van jou als stamceldonor weer een kans krijgen om te overleven. 👊
 
Met vriendelijke wandelgroet,

Grad
 
Deze bedrijven steunen mij al:
 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 26-07-2020 | 14:58 Goed gedaan. Groet. Marcel en Regie
€ 10 26-07-2020 | 10:16
€ 200 24-07-2020 | 19:07 Goed gedaan Grad. Waardering voor je inzet voor Matchis
€ 50 23-07-2020 | 22:54 Hoi Grad succes met de laatste alternatieve wandeldag!
€ 50 22-07-2020 | 23:06
Bekijk alle

Alternatieve vierdaagse voor stamceldonatie

13-07-2020 | 10:38 Mooi artikel in Peel en Maas Venray 13-7-2020 "Grad van IJzendoorn brengt als wandelaar het stamceldonorschap onder de aandacht. Van IJzendoorn woont tegenwoordig in Well, maar is geboren en getogen in Venray. De afgelopen jaren liep hij voor stichting Matchis de Nijmeegse Vierdaagse, de wandelmars gaat dit jaar niet door, maar Van IJzendoorn loopt zijn eigen vierdaagse voor Matchis in de omgeving van Venray. Op dit moment heeft hij al 2095 euro opgehaald. Hij en zijn donateurs maken het mede mogelijk om meer potentiële levensredders te registreren. Voor iedere patiënt een match, dat is de insteek van Matchis, het Nederlands centrum voor stamceldonatie. Door groei van het bestand komt deze droom dichterbij. Iedereen tussen de 18 en 35 jaar kan zich aanmelden als stamceldonor. Om Grad te bedanken voor zijn inzet en hem succes te wensen overhandigde Margot van den Akker namens stichting Matchis een survival pakket aangeboden". Bij deze de link naar het artikel.   
Lees meer