Trotse zussen van stoere broer!

Janneke Strien

( Member of team: Trotse zussen van stoere broer  )

Closed You can't donate anymore
from €100 (365%)
Together, we've covered 26 km

Eind januari van dit jaar kreeg onze broer Rob, 36 jaar, de diagnose acute myeloide leukemie. Van “gezond” en werkend naar levensbedreigend ziek en wekenlange ziekenhuisopname in slechts een paar dagen tijd. Ineens kwam het leven van hem en zijn vrouw totaal op zijn kop te staan. Er valt even niets te plannen, want je weet niet wat de toekomst je gaat brengen. Je weet niet hoe je lijf gaat reageren op de chemo’s, je afweersysteem wordt totaal afgebroken, er blijkt ook nog een stamceltransplantatie nodig te zijn om hopelijk weer een fijne toekomst te krijgen samen. Dit kan mogelijk met zijn eigen cellen, maar de kans is ook aanwezig dat hiervoor donorcellen nodig zijn. Wij, Janneke en Lieke, de zussen van Rob blijken helaas niet geschikt om eventueel aan onze broer te doneren. Wat we wel kunnen doen is zorgen dat er meer bekendheid komt over het belang van stamceldonoren. Het kan namelijk iedereen overkomen, je hebt geluk of pech in het leven. Een mooi huis, leuke baan, reizen, het is allemaal fijn en leuk. Maar zonder een goede gezondheid heb je daar niet veel aan. Hoe mooi is het dan als jij, bij leven, je steentje kan bijdragen aan de gezondheid en de toekomst van een ander door stamceldonor te zijn? Voor jou een kleine moeite, voor de ontvanger een groot geluk! Op zaterdag 10 april gaan wij als zussen meedoen aan de lentewandeling van de stichting Matchis. We willen een wandeling van 25 km gaan maken. Met deze wandeling hopen we €1000,- op te halen voor deze stichting. De kosten van registratie en typering van een nieuwe donor bedragen €35,-. Dus als wij ons streefbedrag weten te behalen dan kunnen er alweer ontzettend veel mensen geholpen worden! Wij zouden het top vinden als je ons wil sponsoren! Dit kan via de link op onze actiepagina of door ons een bericht te sturen! Op deze manier willen we onze Rob en al die andere mensen die afhankelijk zijn van een donor een hart onder de riem steken.

Het is natuurlijk ook super mooi als je zelf een stuk "mee" wandelt op die dag en daarmee nog meer geld en aandacht weet te vragen voor stichting Matchis. Voor eventuele vragen kun je altijd bij mij of Lieke terecht!

Veel liefs, Janneke & Lieke

View all
26 km
Lentewandeling Matchis Team Trotse zussen van stoere broer! 10-04-2021 | 15:00
26 km
Lentewandeling Matchis Team Trotse zussen van stoere broer! 10-04-2021 | 15:00

Wat een bijzondere, indrukwekkende dag was dit!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€10 13-04-2021 | 21:55
€10 11-04-2021 | 10:14 Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht! Hopelijk wordt er snel een geschikte donor gevonden!! Xx
€10 10-04-2021 | 12:15 Hallo janneke Heel veel succes met lopen. Hoop dat je veel ophaalt. Succes denk aan jullie en hopelijk heeft je broer er heel veel aan. Sterkte met alles gr petra ex collega malderburch
€25 09-04-2021 | 18:37 We lopen mee maar een bijdrage willen we ook zeker leveren.
€25 08-04-2021 | 09:00