Spinning Marathon voor Matchis

Manuela Boers-di Maio

Nog te gaan

Qr
van totaal € 500 (1%)

Ik wil fietsen richting een betere overlevingskans voor patienten die een stamceldonor nodig hebben. Als stamceldonor kan je een leven redden. Ik ben al jaren donor, maar ben nog niet opgeroepen om te doneren omdat er tot nu toe geen match is. Met het sponsorgeld kunnen er meer nieuwe donoren geregistreerd worden, hoe meer donoren hoe groter de kans op een match!

Daarom ga ik een spinningmarathon doen voor Matchis.  Een challenge van 4,5 uur om mijn spinningfiets vanuit huis, met een online spinningprogramma.

Een flinke uitdaging die ik met liefde doe, vooral als ik daarmee de overlevingskans voor iemand die een donor zoekt vergroot!

Steun jij mijn actie? Iedere bijdrage helpt!  

Meld je aan als stamceldonor als je dit nog niet bent, jij kan het verschil maken!

Dank voor je steun.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 20-05-2020 | 13:48 Heel veel plezier en succes met je actie Manuela!