5 km run door Enschede op 26 september

Romy Nijhuis
Deelnemer is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 10 (0%)

Ik kijk er heel erg naar uit om samen met de andere deelnemers in actie te komen voor Matchis. Ik Kom In Beweging voor Matchis door 5 km in minder dan 25 minuten te rennen door Enschede op zaterdag 26 september.

Ik vind het persoonlijk zeer belangrijk dat andere leeftijdsgenoten zich ook willen inschrijven als stamceldonor, zodat de database met stamceldonoren wordt uitgebreid. Dit is ook de reden dat ik graag het gesprek hierover aan ga met anderen, maakt niet uit of het met familie is of op een feestje met vrienden. Ik wil mensen aansporen om bewust na te denken over stamceldonatie en zelf een besluit te maken.

Hopelijk kunnen we op deze manier samen steeds meer mensen helpen met het vinden van een stamceldonor :)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.