Stevensloop & Stevens Stadscross

Nog te gaan

van totaal € 250 (0%)

De Stevensloop in Nijmegen bestaat uit twee onderdelen. Met op zaterdag 21 maart de traditionele Stevensloop die in en om de Nijmeegse binnenstad wordt gehouden. De Stevenloop kent drie afstanden: 5 km, 10 km en 21,1 km (halve marathon). Start en finish vinden plaats in het historische centrum van Nijmegen, onder de schaduw van de Stevenskerk. 

Het tweede onderdeel is de 2e editie van de Stevens Stadscross op zondag 22 maart. Dit is de ''hippe'' variant, hét megasucces van vorig jaar. Een stadscross van 7 km op plekken dwars door Nijmegen waar je nog nooit bent geweest. Door onderaardse gangen, middeleeuwse torens, dwars door de prachtig verlichte Stevenskerk,  brouwerij De Hemel en zelfs langs een heavy metal concert van de X Raiders. Dat alles doorspekt met veel klimmen en trappen. 

Haal je startbewijs voor een van beide onderdelen via de  website van de Stevensloop

Als je dan je startbewijs voor een van beide hardloopactiviteiten dan kunnen wij jouw hulp heel goed gebruiken. Want als je voor Matchis loopt dan kunnen we de opbrengst van jouw actie inzetten voor het werven van nieuwe stamceldonoren. Alles om ons einddoel te bereiken en dat is: ‘’Voor iedere patiënt een passende donor’’. Help jij mee? Dan helpen wij jou ook graag om jouw einddoel te bereiken.

Loop jij mee voor Matchis? Dan kun je rekenen op:  

  • Matchis running shirt  
  • Je eigen  actiepagina   om eenvoudig en veilig sponsors te werven
  • Een prachtige medaille als aandenken  
  • Veel dankbaarheid van alle ontvangers van een stamceldonatie

Wij zien jou graag vol trots bij de finish!