Bike myDay

Nog te gaan

Zaterdag 22 juni 2019 gaat het gebeuren! Bike my Day is een bijzondere wielertoertocht door het mooie groene hart van gemeente Bernheze, waarbij deelnemers zich als team inschrijven om in estafettevorm zoveel mogelijk rondes van 11 kilometer af te leggen binnen 11 uur. Een sportieve strijd tussen de teams, maar een gezamenlijke strijd tegen kanker. De organisatie van dit evenement ligt geheel in handen van de Lions club Bernheze. 

Het doel van Bike My Day 2019 is om met sponsoring en giften zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Matchis. Elke euro van het door de teams opgehaalde sponsorgeld wordt vervolgens ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren. Iedere donor is een kans op toekomst voor een patiënt die een stamceltransplantatie moet ondergaan. En daar doen we het voor!

Stichting Matchis heeft een team opgesteld en voor hen ook op Sterk voor Matchis het evenement aangemaakt.  De deelnemers van team Matchis zijn  Jimmy, Michiel, Jorien, Jaap en Oswin.

Hun motivatie om zich in te zetten vindt je bij hun persoonlijke profiel.

Wil jij een eigen vrienden- of bedrijventeam inschrijven? Bekijk deze link voor meer informatie.

"Afzien en doorzetten, alles geven en grenzen verleggen. Fysiek en mentaal. Dat is precies wat patiënten, die een stamceltransplantatie ondergaan, moeten doen. De sportieve strijd die de teams 22 juni leveren is een kleine opgave in vergelijk met de lange weg die patiënten moeten doorstaan".

 

 

Bekijk alle donateurs
20-03-2019 | 08:03 Aan: Bike my day
17-03-2019 | 13:34 Aan: Fietsen om mijn eigen zoon en medemensen te helpen genezen van kanker! Het is verschrikkelijk om met de rug tegen de muur te staan wanneer een dierbare ernstig ziek is en niet geholpen kan worden. Laat elke donatie een kleine bijdrage zijn om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken.
Bekijk alle

“ALS OUDERS STA JE MACHTELOOS AAN DE ZIJLIJN” interview met Oswin

09-03-2019 | 11:00 Oswin kan het gevoel niet loslaten dat hij graag iets wil doen. “Als ouders sta je machteloos aan de zijlijn. Dat is moeilijk. Je wil zo graag alle pijn en narigheid wegnemen, maar dat gaat gewoon niet. Toen ik hoorde van het initiatief Bike my Day kreeg ik meteen een goed gevoel. Ik ben een fanatieke fietser en toen ik een plek aangeboden kreeg in het team van Matchis heb ik direct 'ja' gezegd.”    Deze zomer stapt hij op de fiets om met Bike my Day geld op te halen voor Matchis. Zijn motivatie is zijn eigen zoon Ramon (21), die al 4,5 jaar keihard aan het vechten is om van de ziekte Acute Lymfatische Leukemie af te komen.   Bij deze de link naar het openhartige interview.  
Lees meer