Bike myDay

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Zaterdag 22 juni 2019 gaat het gebeuren! Bike my Day is een bijzondere wielertoertocht door het mooie groene hart van gemeente Bernheze, waarbij deelnemers zich als team inschrijven om in estafettevorm zoveel mogelijk rondes van 11 kilometer af te leggen binnen 11 uur. Een sportieve strijd tussen de teams, maar een gezamenlijke strijd tegen kanker. De organisatie van dit evenement ligt geheel in handen van de Lions club Bernheze. 

Het doel van Bike My Day 2019 is om met sponsoring en giften zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Matchis. Elke euro van het door de teams opgehaalde sponsorgeld wordt vervolgens ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren. Iedere donor is een kans op toekomst voor een patiënt die een stamceltransplantatie moet ondergaan. En daar doen we het voor!

Stichting Matchis heeft een team opgesteld en voor hen ook op Sterk voor Matchis het evenement aangemaakt.  De deelnemers van team Matchis zijn  Jimmy, Michiel, Jorien, Jaap en Oswin.

Hun motivatie om zich in te zetten vindt je bij hun persoonlijke profiel.

Wil jij een eigen vrienden- of bedrijventeam inschrijven? Bekijk deze link voor meer informatie.

"Afzien en doorzetten, alles geven en grenzen verleggen. Fysiek en mentaal. Dat is precies wat patiënten, die een stamceltransplantatie ondergaan, moeten doen. De sportieve strijd die de teams 22 juni leveren is een kleine opgave in vergelijk met de lange weg die patiënten moeten doorstaan".

 

 

Bekijk alle
€ 20 23-06-2019 | 13:00 Aan: Bike my day
€ 35 22-06-2019 | 13:05 Aan: Matchis bedankt!!! Zelf en in onze naaste omgeving hebben wij te maken gehad met stamceltransplantaties. 11 jaar na stamceltransplantatie is mijn vrouw er nog steeds! Daarom weten wij héél goed hoe belangrijk het is om zoveel mogelijk donoren te hebben.
€ 35 21-06-2019 | 23:34 Aan: Matchis bedankt!!!
€ 70 21-06-2019 | 20:26 Aan: Matchis bedankt!!! Succes!!
Bekijk alle

Ruim 57.000 euro en 50 nieuwe stamceldonoren dankzij Bike my Day

24-06-2019 | 16:50 Zaterdag was het eindelijk zover. Na vele uren training en voorbereiding mocht er gefietst worden in Heeswijk-Dinther.  Er fietsten maar liefst 48 teams voor stichting Matchis tijdens deze wielertocht die top georganiseerd was door de Lions Bernheze. Het weer en de sfeer waren fantastisch.  Na vele kilometers op de fiets werd ’s avonds het totaalbedrag bekend gemaakt: € 57.041,-!! Team Matchis staat met de sponsorinkomsten aan kop. Wij zijn trots en dankbaar op de inzet van dit geweldige gemotiveerde team!  Bij deze de link naar het artikel in het Brabants Dagblad. 
Lees meer