Bike myDay

Nog te gaan

Doneer nu Start je actie

Zaterdag 22 juni 2019 gaat het gebeuren! Bike my Day is een bijzondere wielertoertocht door het mooie groene hart van gemeente Bernheze, waarbij deelnemers zich als team inschrijven om in estafettevorm zoveel mogelijk rondes van 11 kilometer af te leggen binnen 11 uur. Een sportieve strijd tussen de teams, maar een gezamenlijke strijd tegen kanker. De organisatie van dit evenement ligt geheel in handen van de Lions club Bernheze. 

Het doel van Bike My Day 2019 is om met sponsoring en giften zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Matchis. Elke euro van het door de teams opgehaalde sponsorgeld wordt vervolgens ingezet voor de werving, typering en registratie van stamceldonoren. Iedere donor is een kans op toekomst voor een patiënt die een stamceltransplantatie moet ondergaan. En daar doen we het voor!

Stichting Matchis heeft een team opgesteld en voor hen ook op Sterk voor Matchis het evenement aangemaakt.  De deelnemers van team Matchis zijn  Jimmy, Michiel, Jorien, Jaap en Oswin.

Hun motivatie om zich in te zetten vindt je bij hun persoonlijke profiel.

Wil jij een eigen vrienden- of bedrijventeam inschrijven? Bekijk deze link voor meer informatie.

"Afzien en doorzetten, alles geven en grenzen verleggen. Fysiek en mentaal. Dat is precies wat patiënten, die een stamceltransplantatie ondergaan, moeten doen. De sportieve strijd die de teams 22 juni leveren is een kleine opgave in vergelijk met de lange weg die patiënten moeten doorstaan".

 

 

Bekijk alle donateurs
21-05-2019 | 22:16 Aan: Bike my day
20-05-2019 | 21:30 Aan: Bike my day
17-05-2019 | 05:47 Aan: Bike my Day Succes met de actie.
13-05-2019 | 22:08 Aan: Bike my day
13-05-2019 | 18:51 Aan: Bike my day
Bekijk alle

Voorproefje ‘Bike my Day🚴‍♀️

17-05-2019 | 13:06 Op 22 juni gaat Michiel van Gorp (docent Mechanical Engineering) samen met een aantal studenten 11 uur lang fietsen om geld op te halen voor de stichting Matchis. Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen.Vandaag alvast een voorproefje voor het gebouw van Gemini waar twee racefietsen staan en je kan testen hoe sterk je bent in de benen. Hoeveel vermogen kan jij trappen!?💪🚴‍♂️Natuurlijk is er ook de gelegenheid om onze fietsers te doneren, want elke euro telt!🙏
Lees meer