In beweging voor Matchis

Evenement is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Misschien had jij dit jaar al een sportief (sponsor)evenement gepland staan, of misschien heb je gezien de huidige situatie gewoon enorm de behoefte om iets actiefs te doen? Door de coronamaatregelen kunnen er voorlopig geen grote sportevenementen plaats vinden. Maar daar laten wij ons niet door tegen houden!

Op zaterdag 20 juni organiseren we het evenement In beweging voor Matchis. Een actief sponsorevenement dat je volledig zelf kunt invullen! We kunnen in deze periode niet bij elkaar komen, maar door allemaal tegelijk in onze eigen omgeving in beweging te komen, voelt het toch een beetje alsof we dit samen doen.

Hoe werkt het?
Start je eigen ‘in beweging voor Matchis-actie’ en bedenk hoe jij in beweging wilt komen. Fietsen, hardlopen, wandelen, steppen, zwemmen, skateboarden, het kan allemaal! Stippel een mooie, uitdagende route uit bij jou in de buurt. Je hebt nog ruim een maand om te trainen.

Klik op ‘start actie’ en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Deel jouw persoonlijke actiepagina met zoveel mogelijk vrienden/familie/bekenden en vraag of ze jou willen sponsoren.

Waar doe je het voor?
Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceldonatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons in beweging komt help je op twee manieren: je het onderwerp stamceldonatie onder de aandacht (misschien motiveer je zelfs mensen om zich aan te melden als stamceldonor!) en je help je ons met jouw sponsorbijdrage. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.

Wat doen wij voor jou?

  • We bieden een platform om gratis je eigen promotiepagina op te zetten -> ‘Sterk voor Matchis’;
  • Je ontvangt een Sterk voor Matchis T-shirt;
  • Je krijgt van ons een medaille als bewijs voor jouw inzet!

Bekijk alle
€ 35 30-06-2020 | 21:22
€ 5 30-06-2020 | 18:17 Aan: Mieke voor Matchis Stoer Miek! Voor een heel goed doel🍀!
€ 10 30-06-2020 | 17:24 Aan: Kwart Triathlon voor Matchis
€ 20 29-06-2020 | 21:25 Aan: Mieke voor Matchis
€ 10 28-06-2020 | 08:08
Bekijk alle

In beweging voor Matchis groot succes!

22-06-2020 | 16:05 Wat zijn we trots op alle mensen die dit weekend in beweging kwamen voor Matchis! Er werd gerend, gefietst, gewandeld, geskeelerd en gezwommen. Bij elkaar is er al bijna 17.000 euro opgehaald! Een groot applaus en heel veel liefde voor alle helden die mee hebben gedaan 👏👏💙 Bij deze de link naar het compilatie filmpje van de ingezonden video's en foto's. Geeft een leuke impressie van deze dag!    
Lees meer