Matchis Lentewandeling

Together, we've covered 1.436 km

Bewegen is gezond voor lichaam en geest, samen kunnen wij het zonnetje laten schijnen! Loop zaterdag 10 april de Matchis Lentewandeling in je eigen omgeving en help mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden! Wij vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van 10 euro inschrijfgeld per persoon. Dit geld komt volledig ten goede aan het registreren en typeren van nieuwe stamceldonoren. 

Hoe werkt het?  Start je eigen actie, vraag je gezin, collega's of vrienden om mee te wandelen en stippel een mooie route uit bij jou in de buurt. Tip; op de website van de ANWB zijn tal van mooie routes gratis te downloaden. 
Klik op ik wandel mee en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Tevens beschik je nu over jouw eigen sponsorpagina die je, als je dat wilt, kunt inzetten om naast het inschrijfgeld van 10 euro nog meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie. 
Dit laatste is absoluut geen verplichting.    

Zorg ervoor dat alles volgens de coronarichtlijnen verloopt. Dus geen grote teams en als je een team vormt met meerdere personen, maak dan een corona proof planning. Let er tijdens de wandeltocht op dat jullie voldoende afstand van elkaar bewaren.  

Waar doe je het voor: Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Een stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Door met elkaar te wandelen vestigen we aandacht op stichting Matchis en zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot.  

Wat doen wij voor jou? 

  • Alle deelnemers ontvangen de enige echte Matchis pet.  
  • Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen promotiepagina op te zetten. 
  • Haal je 70 euro of meer op, dan ontvang je een ‘Sterk voor Matchis sport T-Shirt’ 
    (vergeet niet de maat shirt en je adres door te geven) 
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen wij donoren registeren en patiënten een kans op toekomst geven.   

    We moeten op dit moment nog 1.5 meter afstand houden, maar door allemaal tegelijk in onze eigen omgeving te wandelen, voelt het toch een beetje alsof we dit samen doen. 

View all
€ 20 02-05-2021 | 11:04 To: Zussen voor zusje
€ 20 29-04-2021 | 07:40 To: Gewoon omdat iedereen een mooi leven verdient!
€ 10 28-04-2021 | 18:02 To: Ernst
€ 15 25-04-2021 | 12:44 To: Sarah & Evelien
€ 35 23-04-2021 | 11:08 To: Zussen voor zusje
View all

Matchis Lentewandeling groot succes!

15-04-2021 | 14:32 Beste wandelaars, Afgelopen zaterdag was de Lentewandeling voor Matchis. Wij kijken terug op een succesvolle en gezellige dag. Ook al konden we elkaar niet zien, door de vele foto’s, video’s en appjes waren we er toch een beetje bij. We zijn superblij met de aandacht die jullie door deelname aan de Lentewandeling hebben gegenereerd. En het bedrag dat jullie bij elkaar gebracht hebben voor Matchis is ongelofelijk hoog! Echt geweldig! Nogmaals héél veel dank voor jullie inzet, steun, enthousiasme en betrokkenheid. Dankzij jullie inzet en bijdrage van de vele donateurs kunnen we in de toekomst nog meer patiënten helpen om een passende donor te vinden! Bij deze de link naar de compilatie die Anouska gemaakt heeft van de ingezonden foto’s en video’s. Het geeft een leuke impressie van deze dag. Op verzoek van enkele wandelaars blijft de sponsorpagina tot 15 juni open. Onder alle deelnemers hebben wij drie paar anti-blaren sokken van Wrightsock mogen verloten. De gelukkigen zijn; Marian Verberne, Sanne Dekker en Harm Hulleman. Met hen neem ik z.s.m. contact op. Fijne dag, blijf gezond en wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet, Namens het hele team.  Margot van den Akker
Read more