Matchis Lentewandeling

Still to go

Bewegen is gezond voor lichaam en geest, samen kunnen wij het zonnetje laten schijnen! Loop zaterdag 10 april de Matchis Lentewandeling in je eigen omgeving en help mee stamceldonatie op de kaart te zetten en zo levens te redden! Wij vragen een eenmalige bijdrage in de vorm van 10 euro inschrijfgeld per persoon. Dit geld komt volledig ten goede aan het registreren en typeren van nieuwe stamceldonoren. 

Hoe werkt het?  Start je eigen ‘ik doe mee aan de Lentewandeling’, vraag je gezin, collega's of vrienden om mee te wandelen en stippel een mooie route uit bij jou in de buurt. Tip; op de website van de ANWB zijn tal van mooie routes gratis te downloaden. 
Klik op start je actie en doorloop de stappen. Je kunt jouw actiepagina nog persoonlijker maken door uit te leggen waarom het voor jou belangrijk is om mee te doen. Tevens beschik je nu over jouw eigen sponsorpagina die je, als je dat wilt, kunt inzetten om naast het inschrijfgeld van 10 euro nog meer geld op te halen t.b.v. stamceldonatie. 
Dit laatste is absoluut geen verplichting.    

Zorg ervoor dat alles volgens de coronarichtlijnen verloopt. Dus geen grote teams en als je een team vormt met meerdere personen, maak dan een corona proof planning. Let er tijdens de wandeltocht op dat jullie voldoende afstand van elkaar bewaren.  

Waar doe je het voor: Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Een stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Door met elkaar te wandelen vestigen we aandacht op stichting Matchis en zamelen we geld in dat geheel besteed wordt aan de werving, typering en registratie van nieuwe stamceldonoren. Hiermee wordt de kans op een match en toekomst voor patiënten vergroot.  

Wat doen wij voor jou? 

  • Alle deelnemers ontvangen de enige echte Matchis pet.  
  • Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen promotiepagina op te zetten. 
  • Haal je 70 euro of meer op, dan ontvang je een ‘Sterk voor Matchis sport T-Shirt’ 
    (vergeet niet de maat shirt en je adres door te geven) 
  • Een heel goed gevoel. Want dankzij jouw sportieve prestatie kunnen wij donoren registeren en patiënten een kans op toekomst geven.   

    We moeten op dit moment nog 1.5 meter afstand houden, maar door allemaal tegelijk in onze eigen omgeving te wandelen, voelt het toch een beetje alsof we dit samen doen. 

View all
€ 20 27-02-2021 | 00:37 To: Zussen voor zusje
€ 10 26-02-2021 | 23:27 To: Zussen voor zusje
€ 5 26-02-2021 | 22:55 To: Zussen voor zusje
€ 10 26-02-2021 | 22:52 To: Zussen voor zusje
€ 5 26-02-2021 | 22:44 To: Zussen voor zusje Mooi om zo vol liefde om je zusje heen te staan. Sterkte en Gods nabijheid en kracht in deze moeilijke weg