Vierdaagse stopt ... Wij gaan door ...

Nog te gaan

Op 21 April kondigde premier Rutte een verlenging van de coronamaatregelen aan. Deze verlenging betekent helaas dat de Vierdaagse in 2020 definitief niet door kan gaan. 

We hielden al even rekening met dit scenario. Aflasten is noodzakelijk en begrijpelijk, maar brengt ook teleurstelling met zich mee. Die teleurstelling treft velen.

Om toch iets te kunnen betekenen voor de wandelaars van Matchis gaan wij woensdag 22 juli, met in achtneming van richtlijnen RIVM en indien de situatie op dat moment het toelaat, een verzorgde wandeltocht. Het aantal deelnemers dat mee kan doen is beperkt, dus wil je meedoen- meld je dan aan en start hier jouw actie. 

Voor nu wensen we allen  veel sterkte en gezondheid toe. We kijken ernaar uit elkaar weer te ontmoeten!

Het blijft belangrijk dat je voor ons in actie komt? 

Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceldonatie vraagt een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons loopt help je op twee manieren: je brengt mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.  

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie? 

Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.
Alles om ons einddoel te bereiken en dat is: ‘’Voor iedere patiënt een passende donor’’. Help jij mee? 

Wat doen wij voor jou? 

 • Gratis opzetten van je eigen promotiepagina op ‘ Sterk voor Matchis’;
 • T-shirt Sterk voor Matchis;
 • Koffie en gebak bij ontvangst;
 • Keuze uit wandelroutes van ongeveer 5, 10, 15 en 20 km. Deze zijn uitgezet door Bart Putman;
 • Warming up onder begeleiding van de wandelcoach;
 • Feestelijke ontvangst, lunchpakket, fotomoment, (warme ) hapjes en drankje 


  Heb je nog vragen, neem dan via de mail contact op met margot.vandenakker@matchis.nl
  Bellen kan natuurlijk ook; telefoonnummer: 06-48178864
   

 
 

Bekijk alle
€ 60 11-07-2020 | 22:22 Aan: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door! Koffieactie bestuur en leden tuindersvereniging Stevensgaard
€ 15 11-07-2020 | 19:56 Aan: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door!
€ 10 11-07-2020 | 16:34 Aan: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door!
€ 10 11-07-2020 | 16:17 Aan: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door!
Bekijk alle

Deze maand is het zover!

07-07-2020 | 09:56 Op 22 juli lopen we de alternatieve Vierdaagse. Er is keuze uit vier fantastisch mooie wandelroutes, uitgezet door wandelcoach Bart Putman. De verzorgingsposten langs de route ontbreken dit jaar. Wel ontvangen we u met koffie en gebak, er wordt een lunchpakket aangeboden door Vermaat en na afloop van de wandeling staat er een hapje en drankje voor u klaar.   We hopen dat het een geweldig mooie dag gaat worden. De routebeschrijving en het bestandje dat via de app gedownload kan worden ontvangt u 15 juli via de mail.  Op dit moment staan in Nederland 326.063 donoren geregistreerd. Dit jaar hebben 115 donoren daadwerkelijk stamcellen voor een hen onbekende patiënt gedoneerd. Op 1 juli 2019 waren dit er 100. De groei van het bestand maakt de kans op een match daadwerkelijk groter!  Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen zich aanmelden als stamceldonor. Als wandelaar brengt u het stamceldonorschap onder de aandacht en uw financiële steun maakt het mede mogelijk om meer potentiële levensredders te registreren.   Voor iedere patiënt een match, dat is onze droom. Door groei van het bestand komt deze droom dichterbij.  Veel succes en plezier met de voorbereidingen en tot binnenkort
Lees meer