Vierdaagse van Nijmegen 2020

Nog te gaan

Ben je in het bezit van een startbewijs voor deze vierdaagse van 21 t.m. 24 juli 2020 en wil je deze ’samen sterk’ ervaring, een samen sterk ervaring maken voor anderen ? Meld je dan aan als deelnemer.

Waarom is het belangrijk dat je voor ons in actie komt? 

Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceldonatie vraagt een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons de Vierdaagse loopt help je op twee manieren: je brengt mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.  

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie? 

Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.
Alles om ons einddoel te bereiken en dat is: ‘’Voor iedere patiënt een passende donor’’. Help jij mee? Dan helpen wij jou ook graag om jouw einddoel te bereiken. 

Hoe helpen we jou? 

Vier dagen wandelen is een flinke opgave en daar willen wij jou als individuele loper of jullie hele wandelteam graag bij helpen. Jij helpt ons op jouw beurt door je of jullie wandelteam aan te melden als deelnemer van onze Matchis Vierdaagse sponsoractie. Met een garantie sponsorbedrag van minimaal 100 kun je al rekenen op onze steun.  Wandel jij meer dan 500 sponsorgeld binnen dan behoor je tot de Matchis subtopper en vanaf 1000 zelfs tot de Matchis topsporter! Ben jij een Matchis subtopper of topsporter dan ondersteunen we je ook nog eens extra. Als je je inschrijft met je hele team steunen we zelfs jullie teamspirit.  

Dus geef je op en sluit je aan bij team Matchis! Dat kun je doen door direct hier een actie te starten of via de site van de vierdaagse

Loop de Vierdaagse mee voor Matchis en vertrouw op onze steun om de eindstreep te halen: 

 • Gratis opzetten van je eigen promotiepagina op ‘ Sterk voor Matchis’ of onze Matchis pagina op ‘ De vierdaagse sponsorloop’. Hier vind je ook tips en hulpmiddelen voor het werven van sponsoren; 
 • Ontmoetings- en informatiemiddag begin juni: Op deze avond begint vast het Vierdaagse sfeerproeven want hier leer je al de andere Matchis wandelaars kennen. Ook vertellen een ex-patiënt en een donor wat Matchis voor hen heeft betekend zodat je een beeld krijgt wat wij met de sponsorgelden doen en wie we daarmee helpen. Dat helpt jou dan weer zodat je dat makkelijk aan familie en vrienden uit kunt leggen.  

 • Trainingstips om een goede opbouw te hebben in je voorbereiding;
 • Voedingstips om de wandeltocht ‘gezond’ te lopen en de eindstreep te halen; 
 • Goodie bag met T-shirt,  regencape of pet, kortingsacties bij diverse bedrijven;
 • Topverzorging met rustpunten op locaties langs de wandelroute met: 

  - Catering
  - Massage door profesionele sportmasseurs
  - Blarenverzorging 
  - Toiletmogelijkheden op locatie/ of directe omgeving

 • Feestelijke ontvangst en familie ontmoetingsplek op een exclusieve locatie vlak voor de finish op de Via Gladiola;

 • Een aantal leden van Fotoclub Flast fotograferen tijdens de 4-Daagse de wandelaars en vrijwilligers van Matchis. De link om de foto's gratis te downloaden wordt na afloop van de 4-Daagse via de mail verstuurd; 

 • Terugblikavond in het najaar van 2020. Op deze avond ontmoeten de Matchislopers elkaar weer en blikken ze terug op een mooie  Vierdaagse en wordt de totale opbrengst van de actie bekend gemaakt;  

De Matchis sub - en topsporters ontvangen een VIP treatment. Invulling van deze extra's volgen binnenkort. 

Wil je alvast een beetje de sfeer proeven? bekijk dan hier het verslag van de Vierdaagse 2019. De foto's in het verslag zijn gemaakt door leden van fotoclub Flash. 

 
 

Bekijk alle
€ 250 01-04-2020 | 07:24 Aan: Nijmeegse 4 daagse wandelen voor Matchis
€ 50 18-03-2020 | 10:49 Aan: Nijmeegse 4 daagse wandelen voor Matchis
€ 35 17-03-2020 | 09:05 Aan: De aftrap voor mijn 24e Nijmeegse Vierdaagse is begonnen! Heel veel succes Tjeerd!
€ 20 16-03-2020 | 18:40 Aan: Nijmeegse 4 daagse wandelen voor Matchis zeer goede en zinvolle actie van Grad !
€ 20 12-03-2020 | 18:42 Aan: Vier dagen wandelen voor Matchis Mariska, je bent een schat. Goed bezig. Doe jouw best, en veel plezier.
Bekijk alle

DJ Wijnand Speelman zoekt 2020 stamceldonoren!

03-03-2020 | 14:34 Ook bekende Nederlanders zetten zich in voor stichting Matchis. Wijnand Speelman is op NPO 3FM tot en met zaterdag 21 maart in actie om stamceldonoren te werven. Dat doet hij samen met stichting Matchis. Een goede match is van levensbelang voor patiënten met leukemie of andere ernstige bloedaandoeningen.  Op de actiepagina Wijnie 2020 staan ervaringsverhalen van o.a. Marlon die wacht op de Match, Rosan die genezen is dankzij een stamceldonatie en Anke die haar man verloor omdat er geen stamceldonor gevonden werd. Daarnaast kun je op Wijnie 2020 informatie vinden over stamceldonatie, antwoord op veelgestelde vragen en kun je gratis een promo pakket aanvragen om de actie te ondersteunen.  3FM-DJ Wijnand Speelman: “Een paar jaar geleden ontmoette ik Dennis, die leukemie had. Hij vertelde mij over het belang van stamceldonoren voor patiënten als hij. Voor Dennis is geen match gevonden en ik zie het als mijn missie om het verhaal wat hij zo vurig vertelde, door te blijven vertellen.
Lees meer