Vierdaagse stopt ... Wij gaan door ...

Event is closed You can't donate or start fundraising anymore

Op 21 April kondigde premier Rutte een verlenging van de coronamaatregelen aan. Deze verlenging betekent helaas dat de Vierdaagse in 2020 definitief niet door kan gaan. 

We hielden al even rekening met dit scenario. Aflasten is noodzakelijk en begrijpelijk, maar brengt ook teleurstelling met zich mee. Die teleurstelling treft velen.

Om toch iets te kunnen betekenen voor de wandelaars van Matchis gaan wij woensdag 22 juli, met in achtneming van richtlijnen RIVM en indien de situatie op dat moment het toelaat, een verzorgde wandeltocht. Het aantal deelnemers dat mee kan doen is beperkt, dus wil je meedoen- meld je dan aan en start hier jouw actie. 

Voor nu wensen we allen  veel sterkte en gezondheid toe. We kijken ernaar uit elkaar weer te ontmoeten!

Het blijft belangrijk dat je voor ons in actie komt? 

Ieder jaar krijgen 9000 mensen in Nederland de diagnose bloedkanker zoals bijvoorbeeld leukemie. Voor deze patiënten is een stamceltransplantatie vaak een laatste kans om te genezen. Zo’n stamceldonatie vraagt een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er veel donoren nodig. Als je voor ons loopt help je op twee manieren: je brengt mensen op het idee om zelf stamceldonor te worden en ten tweede help je ons met jouw sponsorbijdrage.  

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie? 

Stichting Matchis zoekt voor patiënten die behandeld worden in Nederland een match in het wereldwijde bestand, daarnaast coördineren en begeleiden wij donoren in Nederland tijdens het hele proces van stamceldonatie. De opbrengst van jouw actie wordt geheel ingezet om nieuwe stamceldonoren te werven, typeren en te registeren.
Alles om ons einddoel te bereiken en dat is: ‘’Voor iedere patiënt een passende donor’’. Help jij mee? 

Wat doen wij voor jou? 

 • Gratis opzetten van je eigen promotiepagina op ‘ Sterk voor Matchis’;
 • T-shirt Sterk voor Matchis;
 • Koffie en gebak bij ontvangst;
 • Keuze uit wandelroutes van ongeveer 5, 10, 15 en 20 km. Deze zijn uitgezet door Bart Putman;
 • Warming up onder begeleiding van de wandelcoach;
 • Feestelijke ontvangst, lunchpakket, fotomoment, (warme ) hapjes en drankje 


  Heb je nog vragen, neem dan via de mail contact op met margot.vandenakker@matchis.nl
  Bellen kan natuurlijk ook; telefoonnummer: 06-48178864
   

 
 

View all
€ 57,50 01-09-2020 | 12:13 To: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door! Slotbetaling 4 Daagse 2020 van het gerestitueerde inschrijfgeld van de geannuleerde 4-Daagse van dit jaar. Mijn recordbedrag van 2019 van € 5.752,55 is hiermede ook weer uit de boeken. Op naar 2021 !
€ 6 01-09-2020 | 12:07 To: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door! vergoeding HUF training
€ 5 31-08-2020 | 12:07 To: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door!
€ 35 30-08-2020 | 14:25 To: Alternatieve 4-Daagse - sponsoring Matchis gaat gewoon door! Klasse gedaan pa, ben trots op je👍
€ 30 24-08-2020 | 16:38 Vierdaagse stopt- wij zijn doorgegaan
View all

Impressie van de dag

27-07-2020 | 14:01 Met de alternatieve wandeltocht hebben 40 wandelaars bijna € 26.000 opgehaald!   Bij deze de link naar de compilatie van de ingezonden en gemaakte foto’s.  Het geeft een leuke impressie van deze bijzondere dag. Onze wandelaar Grad liep in zijn eigen omgeving de alternatieve Vierdaagse van Nijmegen, zijn foto is uiteraard in het filmpje meegenomen. Één van de 40 wandelaars was Frans, hij heeft een bijzondere reden heeft om zich voor Matchis in te zetten. Een paar jaar geleden ontving hij zelf stamcellen van een anonieme donor. Zijn verhaal is hier te lezen.
Read more