Team Judith en Jopie

Samen sterk voor Matchis

Still to go

from €200 (142%)

Twee jaar na stamceltransplantatie: terugkijkend op deze periode lijkt het wel alsof ik een lange vlucht in een zweefvliegtuig heb gemaakt. Met steeds een vrije val in het diepe, naar weer langzaam opstijgen. In grote lijnen gaat het stijgen steeds beter en zijn de diepe dalen kleiner. Dit allemaal dankzij de geweldige steun van mijn omgeving en in het bijzonder van mijn geweldige donor, die ik tot op de dag van vandaag nog steeds zo ontzettend dankbaar ben! Wat matchen wij toch goed! Dankzij hem of haar heb ik een kans gekregen op een nieuw leven, en dat grijp ik met beide handen aan!
Een stamceltransplantatie vraagt om een perfect passende donor en voor die perfecte match zijn er heel veel geregistreerde donoren nodig. Jij kan dat verschil maken. Jij kan die kans zijn voor een patiënt. Om dit onder de aandacht te brengen lopen wij net als vorig jaar weer mee met de MATCHIS winterwandeling op 11 december a.s.
We lopen om 10.30 uur naar (hoe toepasselijk) Zweefvliegveld Malden en na een koffiepauze terug naar het startpunt, totaal +/- 10 km.
Geweldig om weer mee te doen aan deze wandeling! Loop je deze keer mee? We hopen op een leuk aantal. Echter….. we houden ons strikt aan de dán geldende coronamaatregelen!
Hoe werkt het?
Wil je deel uitmaken van ons team, schrijf je dan nu in voor 10 euro per persoon. Je ontvangt hierbij een heerlijk warme Matchis sjaal en wij zorgen voor een versnapering.
Klik op ‘ik wandel mee’ en doorloop de stappen.
Verdere informatie volgt binnenkort.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€10 06-12-2021 | 15:22
€5 06-12-2021 | 14:44
€10 26-11-2021 | 18:16
€10 22-11-2021 | 23:38
€10 22-11-2021 | 22:55